Få gode opskrifter på gode brød. Det er nemt at bage selv - og det smager meget bedre end det man kan købe hos de fleste bagere.

tirsdag den 9. februar 2010

Hindbærsnitter




200 g smør
300 g hvedemel
100 g flormelis
1 æg

hindbærmarmelade
100 g flormelis
vand
krymmel

Ælt mel sammen med smør skåret i små stykker, flormelis og æg. Ælt dejen sammen til dejen er samlet. Måske du skal bruge lidt mere eller mindre mel. Lad dejen hvile i køleskabet i 30 minutter.

Rul dejen ud i en stor kvadrat. Skær strimler af dejen og bag dem enkeltvis i ovnen i ca. 10 minutter ved 175 grader. Hold øje med kagerne - de skal være letgyldne, så er de færdige.

Smør hver anden plade med en god hindbærsyltetøj og læg en uden syltetøj henover.
Rør glasur af flormelis og vand. Pynt kagerne med glasur og krymmel. Gør det lige, når kagerne er kommet ud af ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar