Få gode opskrifter på gode brød. Det er nemt at bage selv - og det smager meget bedre end det man kan købe hos de fleste bagere.

lørdag den 6. februar 2010

Banan-chokoladekage

3 æg
1,5 dl sukker
2 bananer
100 g grofthakket mørk chokolade
100 g smeltet og afkølet smør
ca. 1,5 dl mel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker

Pisk æg og sukker meget luftigt. Gerne i ca. 5 minutter. Pisk forsigtigt det afkølede smør i sammen med bananerne i ca. 2 minutter. Brug en el-pisker, det er vigtigt at der kommer god luft i dejen.
Bland chokoladen i dejen med en dejskraber.
Sigt mel, bagepulver og vaniljesukker i dejen og bland dejen sammen med en dejskraber.

Hældes i en form og bages ved 175 grader i ca. 30 minutter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar