Elsker du chokolade? Så prøv disse skønne muffins (kan også bages som kage)
2 æg
200 g sukker
125 g smør (smeltet - men ikke varmt)
3 spsk. kakaopulver
125 g mel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
100 g hvid chokolade, grofthakket
100 g lys eller mørk chokolade, grofthakket
Pisk æg og sukker meget luftigt. (1,5-2 minutter).
Vend smør og kakaopulver i dejen med en dejskraber.
Sig mel, bagepulver og vaniljesukker i. Du bevarer kagerne luftige, når du sigter det i.
Vend det hele rundt med de to chokolader med en dejskraber.
Bages i muffinsforme ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Tip: Pynt evt. med smeltet chokolade og mandelsplinter
2 æg
200 g sukker
125 g smør (smeltet - men ikke varmt)
3 spsk. kakaopulver
125 g mel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
100 g hvid chokolade, grofthakket
100 g lys eller mørk chokolade, grofthakket
Pisk æg og sukker meget luftigt. (1,5-2 minutter).
Vend smør og kakaopulver i dejen med en dejskraber.
Sig mel, bagepulver og vaniljesukker i. Du bevarer kagerne luftige, når du sigter det i.
Vend det hele rundt med de to chokolader med en dejskraber.
Bages i muffinsforme ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Tip: Pynt evt. med smeltet chokolade og mandelsplinter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar