Disse smager himmelsk og er perfekte til buffet eller brunch.
1 squash
100 g skinkestrimler
50 g pepperoni skåret i strimler
4 foråsløg skåret i ringe
30 g revet parmesan
2 æg
75 g smeltet smør
1/2 tsk. salt
175 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Riv squashen og vrid den godt.
Pisk æg og sukker luftigt. Pisk den smeltede smør i. Vend parmesan, salt, forårsløg, skinke og pepperoni i dejen. Sigt mel og bagepulver i dejen.
Fyld dejen i muffinforme. Bages ved 200 grader i ca. 10 minutter. Squashen er ret vandholdig, og derfor kan de færdige muffins godt se lidt "våde" ud - men de trækker sig tørre efter ca. 10 minutter udenfor ovnen.
Spises samme dag de er bagt.
Tips: Brug en silikonform til muffins. Det er meget nemmere at få dem ud af formen, end hvis der bruges papirforme.
Få gode opskrifter på gode brød. Det er nemt at bage selv - og det smager meget bedre end det man kan købe hos de fleste bagere.
onsdag den 22. april 2009
Squash og skinke/pepperoni muffins
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar