
Disse smager himmelsk og er perfekte til buffet eller brunch.
1 squash
100 g skinkestrimler
50 g pepperoni skåret i strimler
4 foråsløg skåret i ringe
30 g revet parmesan
2 æg
75 g smeltet smør
1/2 tsk. salt
175 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Riv squashen og vrid den godt.
Pisk æg og sukker luftigt. Pisk den smeltede smør i. Vend parmesan, salt, forårsløg, skinke og pepperoni i dejen. Sigt mel og bagepulver i dejen.
Fyld dejen i muffinforme. Bages ved 200 grader i ca. 10 minutter. Squashen er ret vandholdig, og derfor kan de færdige muffins godt se lidt "våde" ud - men de trækker sig tørre efter ca. 10 minutter udenfor ovnen.
Spises samme dag de er bagt.
Tips: Brug en silikonform til muffins. Det er meget nemmere at få dem ud af formen, end hvis der bruges papirforme.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar