Få gode opskrifter på gode brød. Det er nemt at bage selv - og det smager meget bedre end det man kan købe hos de fleste bagere.
torsdag den 30. april 2009
Solsikkeboller med majs- og durummel
25 g gær
1 spsk. salt
3 spsk. olie
5 dl vand
2 dl solsikkekerner
ca. 200 g majsmel
ca. 200 g durummel
groft hvedemel
Rør gær ud i en stor skål sammen med olie, salt og vand med en gaffel. Rør vandet i, og derefter solsikkekerner, majsmel og durummel. Vend dejen ud på bordet og ælt en god hvedemel ind i dejen, til den er smidig og glat.
Hviler 1,5 time. Formes til boller og efterhæver lunt i 30 minutter.
Bages i en 250 grader varm ovn i ca. 15 minutter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Haps haps haps og væk var de :D
SvarSlet