Få gode opskrifter på gode brød. Det er nemt at bage selv - og det smager meget bedre end det man kan købe hos de fleste bagere.

søndag den 7. marts 2010

Pizzasnegle


50 g gær
4 dl vand
2 tsk. salt
300 g spelt- eller grahamsmel
ca. 350 g hvedemel

Fyld:
50-100 g pinjekerner
1 stor dåse tomatpure
2 fed hvidløg eller 2 tsk. hvidløgspasta
1 tsk. chili - evt. tørrede flager
150 g friskrevet cheddarost
evt. frisk rosmarin eller timian

Rør gæren ud i vand og salt. Ælt melet godt i, indtil dejen er smidig. Stilles til hævning i 1 time.
Rør tomatpure, hvidløg og chili sammen. Rist pinjekernerne på en tør, varm pande.
Rul dejen ud i en kvadrat. Smør tomatpure ud over i et tyndt lag. Drys pinjekerner og revet ost ud over. Rul dejen sammen som en rolade.
Hæver i 30 minutter og bages herefter ved 220 grader i ca. 15 minutter.

Opskriften er fra Suveræne succeser

Ingen kommentarer:

Send en kommentar