125 g blødt smør
100 g sukker
150 hvedemel
2 spsk. kakaopulver
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver
evt. 1 tsk. kanelpulver
evt. ca. 50 g grofthakket mørk chokolade
Forvarm ovnen på 180 grader.
Bland mel, kakaopulver, bagepulver, evt. kanel og salt i en skål.
Pisk sukker og smør godt sammen med en el-pisker, og rør æggeblommen i til den lige akkurat er blandet i massen.
Rør de tørre ingredienser i og hakket chokolade i.
Drop skefulde af kagedejen på en bageplade beklædt med bagepapir. De flyder ud, så sæt kagerne med god afstand til hinanden. Sæt kagerne i ca. 2,5 cm klatter.
Bages i ca. 10 minutter - hold godt øje med dem. Tag kagerne ud mens de stadig er bløde i midten - de bliver hårdere når de køler af.
Kan evt. pyntes med smeltet chokolade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar