2 dl yoghurt natural - helst 3,5 % fedt, men kan sagtens gå med low- eller nonfat også
2 spsk. olie
2 tsk. salt
1/3 grov mel (ca. 200-250 g)
2/3 alm. hvedemel (ca. 400-500 g)
100 g græskarkerner
Rør gæren ud i vand. Rør yoghurt, salt og olie i. Rør ca. 75 g græskarkerner i dejen sammen med alt det grove mel. Tilsæt hvedemelet lidt af gangen, og begynd at ælte dejen godt igennnem. Brug så meget hvedemel det kræves før dejen er fin, glat og smidig - og du ikke har klistrede fingre, når du ælter.
Hviler i 1,5 timer med et klæde henover.
Formes til et brød og drysses med vand og græskarkerner. Stilles på plade ovenpå ovnen i 20-30 minutter, mens ovnen varmer op til 250 grader.
Bages i ca. 25 minutter.
2 tsk. salt
1/3 grov mel (ca. 200-250 g)
2/3 alm. hvedemel (ca. 400-500 g)
100 g græskarkerner
Rør gæren ud i vand. Rør yoghurt, salt og olie i. Rør ca. 75 g græskarkerner i dejen sammen med alt det grove mel. Tilsæt hvedemelet lidt af gangen, og begynd at ælte dejen godt igennnem. Brug så meget hvedemel det kræves før dejen er fin, glat og smidig - og du ikke har klistrede fingre, når du ælter.
Hviler i 1,5 timer med et klæde henover.
Formes til et brød og drysses med vand og græskarkerner. Stilles på plade ovenpå ovnen i 20-30 minutter, mens ovnen varmer op til 250 grader.
Bages i ca. 25 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar