25 g gær
3 spsk. salt
2 spsk. olie
5 dl vand
ca. 700 g mel: halvt durummel og halvt italiensk hvedemel
Fyld:
Skinke eller pepperoni i skiver
ost
tomatsovs
oregano
3 spsk. salt
2 spsk. olie
5 dl vand
ca. 700 g mel: halvt durummel og halvt italiensk hvedemel
Fyld:
Skinke eller pepperoni i skiver
ost
tomatsovs
oregano
Rør gæren ud i vand, salt og olie. Ælt mel godt i. Æltes grundigt igennem.
Hæver i 1-1,5 time.
Formes til store boller. Smør et lag tomatsovs ud på hver bolle. Læg kød og ost på og drys tilsidst oregano over.
Bages på bagesten i ca. 15 minutter ved 200 grader.
Hæver i 1-1,5 time.
Formes til store boller. Smør et lag tomatsovs ud på hver bolle. Læg kød og ost på og drys tilsidst oregano over.
Bages på bagesten i ca. 15 minutter ved 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar